Hvis du har en kuponkode, kan du indløse den i indkøbskurven. For at gøre dette skal du dog først kalde URL'en https://www.party.dk/rabatkode op for at aktivere kuponfeltet

Når din indkøbskurv vises, vises feltet "Indtast rabatkode", hvor du indtaster din kuponkode og derefter klikker på pilknappen. Har du allerede dine varer i din indkøbskurv? Intet problem, de bliver der - selvom du kalder en ny URL ind imellem.