U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig rechtstreeks in onze online winkel plaatsen. Natuurlijk kunt u onze klantenservice ook bellen op 04131-9279603 bestelling.

Als u nieuw bent bij online winkelen, lees dan de volgende stapsgewijze handleiding.

1. Winkelmandje: selecteer eerst de gewenste artikelen in onze online winkel en voeg ze toe aan uw winkelwagen door op de knop "In winkelwagen" te klikken. Vervolgens kunt u doorgaan met winkelen door op "Doorgaan met winkelen" te klikken of door op "Bekijk winkelwagen" te klikken om uw winkelwagen te bekijken en een willekeurig aantal te bewerken - hoeveelheden wijzigen, items toevoegen, verwijderen, enz. Wanneer u uw winkelwagen hebt voltooid en de volgende stap Klik op "Naar kassa" om te bestellen.

2. Adres: Nadat u op de knop "Afrekenen" hebt geklikt, worden hier uw klantgegevens en adresgegevens opgevraagd. Het gehele bestelproces vindt plaats onder veilige SSL-codering.

- Optie 1 - Bestelling voor bestaande klanten

Als u al klant bent van Party.de, kunt u zich aanmelden met uw e-mailadres en uw wachtwoord en de invoer van uw adresgegevens opslaan. Als u uw toegangsgegevens niet meer hebt, kunt u de functie "Wachtwoord vergeten" gebruiken om deze te herstellen.

- Optie 2 - Bestelling voor nieuwe klanten

U kunt de optie "Geen klantaccount maken" kiezen bij het controleren van het factuuradres door het bijbehorende vakje leeg te laten (standaard). Als u deze optie kiest, moet u een wachtwoord toewijzen. Met dit wachtwoord en uw e-mailadres wordt U kunt zich automatisch aanmelden bij toekomstige bestellingen en uzelf de invoer van uw adresgegevens besparen. U profiteert ook van een beheeroptie van uw adresgegevens (meerdere factuuradressen en afleveradressen), het bekijken en verwerken van uw bestellingen, kortingsacties en nog veel meer ,

- Optie 3 - Bestellen voor nieuwe klanten zonder een klantaccount

Net als bij optie 2 kunt u een bestelling plaatsen zonder een klantaccount te registreren door de optie "Geen klantaccount maken" te selecteren door het vakje aan te vinken.

Door op het selectievakje "Verzenden naar ander afleveradres" te klikken, kunt u een afzonderlijk afleveradres opgeven om uw bestelling te voltooien, om je naar kantoor te laten sturen.

Nadat u uw gegevens of het factuuradres en mogelijk een ander afleveradres hebt ingevoerd, wordt het bestelproces voortgezet door op de knop "Volgende" te klikken. Als u op dit punt vastloopt, let dan op de foutmeldingen en opmerkingen. Misschien is uw informatie niet volledig of vergelijkbaar. Neem bij problemen contact op met onze klantenservice.

3. Betalingswijze: in deze stap kunt u nu de gewenste betalingsmethode en verzendmethode selecteren. Alleen de beschikbare betaalmethoden en verzendmethoden worden weergegeven. Deze zijn afhankelijk van uw afleveradres (land van bestemming).

Na het selecteren van de betalings- en verzendmethode, klikt u op "Volgende".

4. Bevestig: hier is een samenvatting van uw bestelling: de items die u hebt geselecteerd, het factuuradres, het afleveradres, de betalingsmethode en de verzendmethode die u hebt geselecteerd. U kunt hier opnieuw wijzigingen aanbrengen.

Als alles vanuit uw oogpunt correct is, kunt u de bestelling voltooien door eenvoudig op "Plaats bestelling" te klikken en deze in de komende 2-4 werkdagen te ontvangen. Na het voltooien van de bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail.