Je kunt ons van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bellen via +49 4131 9277880 of ons ticketsysteem gebruiken.Klick daarvoor op de oranje button "Contact" beneden op de website of gewoon hier om een nieuw ticket aan te maken. Vul het ticket in en verstuur het. Onze klantenservice ontvangt het dan en antwoordt zo snel mogelijk via de mail. Je kunt de status van jouw ticket controleren door te klikken op "Ticketstatus controleren" (inloggen vereist).